Όροι χρήσης

Σκοπός των παρακάτω όρων δεν είναι να λογοκρίνουν ή να περιορίσουν τις δυνατότητες του forum αλλά αντιθέτως τέθηκαν για να διασφαλίσουν το αναγκαίο επίπεδο στις συζητήσεις και την αποφυγή τυχών παρεξηγήσεων μεταξύ των μελών. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πρόταση βελτίωσης των όρων επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του φόρουμ.

Η εγγραφή σας ως μέλος σημαίνει ότι έχετε διαβάσει και αποδέχεστε τους παρακάτω όρους:

Είναι αδύνατο για τους ιδιοκτήτες και τους διαχειριστές αυτού του φόρουμ να ελέγχουν και να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα όλων των μηνυμάτων/θέσεων που ανακοινώνονται. Θέσεις που εκφράζουν τις απόψεις και τη γνώμη του συντάκτη ενός μηνύματος, δεν είναι κατ’ ανάγκην θέσεις των ιδιοκτητών του φόρουμ και των διαχειριστών του. Αν αισθάνεστε ότι ένα δημοσιευμένο μήνυμα είναι αμφισβητήσιμο, παρακαλούμε να ενημερώνετε τον διαχειριστή αυτού του φόρουμ άμεσα.

  

Ο συγγραφέας κάθε δημοσίευσης ή απάντησης σε υπάρχουσα δημοσίευση ευθύνεται εξ'ολοκλήρου για το περιεχόμενο όσων γράφει. Η ευθύνη για την ακρίβεια και την ορθότητα των πληροφοριών που παρέχονται ανήκει στον χρήστη που τις δημοσιεύει. Οι διαχειριστές του forum διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής ή τροποποίησης οποιωνδήποτε πληροφοριών για τις οποίες υπάρχει υποψία ότι δεν είναι ακριβείς ή αληθείς.

Αποδέχεστε ότι οτιδήποτε δημοσιεύετε είναι πλέον δημόσια διαθέσιμο προς ανάγνωση τη στιγμή της δημοσίευσης. Το stayorgo.gr δύναται να παραχωρήσει άδεια αναδημοσίευσης οποιασδήποτε δημοσίευσης ή τμήματος αυτής σε τρίτα sites ή άλλα μέσα ενημέρωσης (συμπεριλαμβάνονται χωρίς να περιορίζονται σε: εφημερίδες, περιοδικά, τηλεοπτικούς ή ραδιοφωνικούς σταθμούς). Αν και έχετε απόλυτο έλεγχο των δημοσιεύσεών σας στο stayorgo.gr (τροποποίηση ως το σημείο της ουσιαστικής διαγραφής), το αυτό δεν ισχύει σε περίπτωση αναδημοσίευσης από τρίτους. 

Απαγορεύεται αυστηρά η διασπορά φημών, οι απαξιωτικοί ή προσβλητικοί χαρακτηρισμοί που απευθύνονται σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή σε θεσμούς της Δημόσιας ζωής, καθώς και οι κάθε είδους πολιτικές αντιπαραθέσεις που υπερβαίνουν τα όρια της ευπρέπειας, όπως αυτά γίνονται αντιληπτά από την κοινή λογική. Στην περίπτωσή μας, η κρίση για το πότε ξεπερνιούνται κάποια όρια ανήκει στους διαχειριστές της υπηρεσίας, οι οποίοι έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν μέρος της δημοσίευσής σας με στόχο την αφαίρεση των επίμαχων σημείων ή να την διαγράψουν εξ'ολοκλήρου.

 Συμφωνείτε να μην δημοσιεύετε καταχρηστικό, προσβλητικό, απειλητικό, συκοφαντικό, ρατσιστικό, ανήθικο, άσεμνο, χυδαίο, σεξουαλικό περιεχόμενο ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει την ισχύουσα νομοθεσία. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται τυχόν υλικό ή σύνδεσμοι που προτρέπουν σε παράνομη απόκτηση λογισμικού, οπτικοακουστικού υλικού ή άλλου περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.

Συμφωνείτε ότι οι ιδιοκτήτες και οι διαχειριστές αυτού του φόρουμ έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν, να μετακινήσουν ή να κλείσουν ένα θέμα ανά πάσα στιγμή κατά την κρίση τους. Σαν χρήστης αποδέχεστε ότι κάθε πληροφορία και μήνυμα που έχετε εισάγει θα καταχωρηθεί στην βάση δεδομένων του φόρουμ. Αν και αυτές οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν σε οποιοδήποτε τρίτο χωρίς τη συγκατάθεσή σας, οι ιδιοκτήτες και οι φορείς εκμετάλλευσής του δεν μπορεί να θεωρηθούν υπεύθυνοι σε περίπτωση παράνομης ηλεκτρονικής επίθεσης (hacking) που μπορεί να οδηγήσει σε κλοπή πληροφοριών.

Οι διαχειριστές του forum διατηρούν το δικαίωμα περιορισμού ή/και διαγραφής λογ/σμού χρήστη ο οποίος παραβιάζει οποιονδήποτε από τους ανωτέρω όρους ή δημιουργεί την υποψία ότι προβαίνει σε κακόβουλες ή παράνομες ενέργειες μέσω της δραστηριότητάς του στην παρούσα υπηρεσία.

Κατά την εγγραφή σας θα χρειαστεί μεταξύ άλλων να συμπληρώσετε τις εξής πληροφορίες:

1) Όνομα χρήστη: Με αυτό το όνομα θα πραγματοποιείτε είσοδο στο forum.

2) Κωδικός πρόσβασης: Για την πιστοποίησή σας από το σύστημα

3) Διεύθυνση e-mail: Για λήψη ειδοποιήσεων για νέες δημοσιεύσεις (αν επιλέξετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις), τυχόν επικοινωνία με τους διαχειριστές και επαλήθευση της εγγραφής σας.

Ο κωδικός πρόσβασης και η διεύθυνση email σας δεν είναι ορατά δημόσια, ούτε παραχωρούνται από τους διαχειριστές σε τρίτους.Μοναδική εξαίρεση αποτελεί τυχόν επιβεβλημένη από το νόμο παραχώρηση στοιχείων στις αρμόδιες Αρχές στις περιπτώσεις όπου κάτι τέτοιο προβλέπεται από το ισχύον κάθε φορά νομικό καθεστώς.

Κατά την εγγραφή σας θα ζητηθεί επίσης να εισάγετε το ονοματεπώνυμό σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό θα είναι ορατό όταν κάποιος βλέπει το προφιλ σας στο forum, εκτός αν το αλλάξετε εκ των υστέρων.

Ο μηχανισμός του φόρουμ χρησιμοποιεί cookies για να αποθηκεύσει πληροφορίες στον δίσκο του υπολογιστή σας. Τα cookies αυτά δεν περιέχουν καμία από τις πληροφορίες που έχετε εισάγει παραπάνω. Εξυπηρετούν μόνο στο να βελτιωθεί η περιήγησή σας. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιείται μόνο για την επιβεβαίωση των στοιχείων εγγραφής και τον κωδικό πρόσβασής σας (και για την αποστολή νέων κωδικών πρόσβασης αν χαθούν).


Ο παρών δικτυακός τόπος δεν εγγυάται και δεν ευθύνεται για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί από την χρήση του. Δεν παρέχονται εγγυήσεις, ρητές ή έμμεσες, διατυπωμένες ή υπονοούμενες, έμμεσες ή άμεσες, σε σχέση με την ποιότητα, την καταλληλότητα και την ακρίβεια των περιεχομένων του δικτυακού τόπου. Ο δικτυακός τόπος ουδεμία ευθύνη φέρει για θετικές ή αποθετικές τυχόν ζημίες επισκεπτών ή τρίτων σε ή από προϊοντα, υπηρεσίες ή πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρεται εγγύηση για το ότι οι λειτουργίες του δικτυακού τόπου θα είναι συνεχείς ή χωρίς σφάλματα, ιούς και παρόμοια στοιχεία. Η πρόσβαση στις υπηρεσίες του παρόντος δικτυακού τόπου δεν είναι κατά 100% εγγυημένη.

Σχετικά με τους συνδέσμους προς τρίτους δικτυακούς τόπους: Το περιεχομενο και η νομιμότητα αυτού, η τήρηση προστασίας προσωπικών δεδομένων και η διαθεσιμότητα τρίτων δικτυακών τόπων, σύνδεσμοι (links) προς τους οποίους αναρτώνται στον παρόντα δικτυακό τόπο δεν ελέγχεται, και η ευθύνη για τα παραπάνω ανήκει στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες των δικτυακών αυτών τόπων. Η ανάρτηση των συνδέσμων δεν αποτελεί έγκριση ή αποδοχή του περιεχομένου των αντίστοιχων δικτυακών τόπων και το stayorgo.gr ουδεμία ευθύνη φέρει για το περιεχόμενό τους ή για οποιαδήποτε ζημία προκύψει από τη χρήση τους. Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στους δικτυακούς αυτούς τόπους με δική τους ευθύνη.

Το stayorgo.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει το περιεχόμενο, τις υπηρεσίες του και τους όρους χρήσης σε οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Η εξακολούθηση της συμμετοχής σας στο stayorgo.gr ως εγγεγραμμένα μέλη αποτελεί σιωπηρή αποδοχή των τυχόν αλλαγών στους όρους χρήσης.